fbpx

Handelsvilkår for webshoppen

Aftalevilkår for handel på odms-baadudstyr.dk Hensigten med denne side er at informere om dine rettigheder og pligter, når du handler på odms-baadudstyr.dk

1. Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Alle ordre indgås på dansk.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. odms-baadudstyr.dk har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.

Persondata
Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Persondata vil ikke blive videregivet til 3. part

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er effektueret af odms-baadudstyr.dk ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte vores personale
på telefon 8862 6232 eller på mail. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er varerne afsendt af odms-baadudstyr.dk, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Ring til vores butik og aftal det med personalet.

3. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende
Grønland og Færøerne.

Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Mastercard og Visa Electron. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og odms-baadudstyr.dk. Personoplysninger (navn, adresse osv.) krypteres dog ikke. Beløbet hæves på dit kort, når varerne sendes fra odms-baadudstyr.dk

5. Forsendelse og levering
odms-baadudstyr.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er odms-baadudstyr.dk ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom pr. mail.

Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber pr. ordre. Fragtomkostningerne kan i specielt tilfælde afhænge af antallet af varer, deres vægt, hvor varerne skal leveres etc. Du kan altid se de samlede leveringsomkostninger, når du bestiller varer på odms-baadudstyr.dk.

Odms-baadudstyr.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Der kræves underskrift ved modtagelse.

Odms-baadudstyr.dk leverer i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

7. Fortrydelses-/returret
Odms-baadudstyr.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 14 dages fortrydelsesret. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.
Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Du kan returnere en vare ved at:
· sende den til Odsherred Marineservice Tinghulevej 8b, 4573 Højby
Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for returnering af varen.
Det, du har betalt for varen (inkl. forsendelsesudgiften), tilbagebetales til dig, når odms-baadudstyr.dk har modtaget dine varer retur.
Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.
Det er muligt at returnere varer ved fortrydelse i vores butik.

7. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte odms-baadudstyr.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores personale der så vil håndtere din reklamation – alternativt kan du henvende dig i vores butik, der så vil håndtere din reklamation på normal vis – i så fald skal du huske at medbringe din følgeseddel.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil odms-baadudstyr.dk søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Odms-baadudstyr.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Odsherred Marineservice

Tinghulevej 8b

4573 Højby

Tlf: 8862 6232

Cvr: 40624368